Lost and found

Pierdut in lume , pierdut prin tine
    Cum trece viata cand nu esti atent, clipesti de 3 ori si te trezesti ca au trecut atatia ani in pustiu si pierzanie.
     Cand esti tanar ai putere si nu iti pasa prea mult de ce cred oamenii sau si daca iti pasa  ai putere sa ai inima deschisa cu o multitudine de oameni pe care viata ti-i aduce in fata sa te invete cate una alta, ca altceva nu are de facut ; insa dupa ceva deceptii mai puternice ,nici nu-ti dai seama ca iti pierzi vocea ,iti inchizi inima si te retragi intr-un loc pustiu ,locul ala unde ajungi cu ochii inchisi ,locul fara joc,fara foc si fara dragoste.
    Deceptiile astea te indeparteaza de tine , te indeparteaza de lumina daca nu esti atent ,daca nu te evaluezi in fiecare moment in care respiri, pana si in vise...
    Speranta este acolo, daca este ceva de care te tii in pustiu este ea, draga de ea ,speranta ca totusi va fi bine,insa nu stii cum pentru ca nu mai vrei, vrei sa suferi ,crezi ca asta meriti :sa pierzi sa fii invins
    Ti-e frica de lumina si de puterea din tine ,ti-e frica ca esti mai puternic decat infernul in care te-ai aruncat...este greu sa traiesti asa cu inima grea.
     Insa draga de iubire ,este omniprezenta si te asteapta cu bratzele deschise oricand esti gata sa revii la ea , este gata mereu sa te invete  si sa aibe grija de tine .
    Anii pierduti in pustiu nu ti-i da nimeni inapoi iar drumul este anevoios inapoi la viata ,cu cat esti mai departe cu atata durere trebuie sa te intalnesti si sa intelegi de ce esti unde esti pentru a trece mai departe cu pasii tai mici ,oricat ai purta la picior.
    Concluzia este ca nu traim singuri si lumea este plina de suflete frumoase si dornice sa ajute pe cine vrea sa fie ajutat , asa cum si tu abia asteptai sa ajuti pe cine vroia sa vada si sa inteleaga.
    Toate se intorc . Si poate iubirea care te-a adus inapoi , a fost acolo pentru a te aduce inapoi si cum ai renuntat la iubirea unor oameni nefiind pentru tine ,poate efectul este ca iubirea ta sa nu fie acceptata si nici sa nu fie nevoie de ea in viatza cui vrei tu acum....
    Si acum ce sa faci? Sa crezi asta, sau sa lupti in continuare....amandoua sunt la fel de dureroase..insa una este mai dureroasa ca cealalta in viitor.

Postări populare de pe acest blog

erotics

absinthe.